Salgs- og leveringsbetingelser for www.barebilligst.dk

Handelsbetingelser 

 

Generelle oplysninger  

2xandersen ApS 
Østervangsvej 29 
9000 Aalborg 

Telefon: 70 22 81 41 

E-mail: support@barebilligst.dk - www.barebilligst.dk 

CVR-nummer: 28 10 88 77 

 

Betaling  

Når du køber hos www.barebilligst.dk kan du vælge at betale med Dankort, Mastercard, VISA, VISA-Electron eller E-Dankort (Netbank betaling)  

Vi tager ikke kortgebyrer. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.   

 

Du kan også betale med MobilePay Online eller via ViaBill.  

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie måneds ydelse den 20. i hver måned.  

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.  

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.  

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med Spar Xpress.   

Læs mere her: www.viabill.com/kredit    

Vi modtager ikke forudbetaling for ikke at stille dig juridisk ringere som forbruger. 

 

Bestilling 
Du kan kun bestille og betale varer online. 
Alle priserne hos www.barebilligst.dk angives inklusive moms, afgifter og told mm., og aftalen indgås på dansk. 

 

Levering 
Vi sender vores varer med (Skydedøre - Thortrans) og (Badeværelser - DB Schenker). Leveringstiden er som regel 4 - 8 arbejdsdage.  (Skydedøre på mål dog 3-4 uger). I tilfælde af udsolgte varer mm. kan levering blive forsinket i op til 8 dage. Hvis fuld levering ikke inden for 8 dage kan effektueres, vil du telefonisk blive kontaktet.  

 

Vær opmærksom på at leveringen foretages til vognkant - dvs. ingen ind- eller op-bæring. 

 

Forsendelsesomkostninger 
Alle varer bestilt på www.barebilligst.dk leveres iht. omtalte leveringsbetingelser som er: 

Varekøb leveres for en meget lav fragt, kun 199,- på alle ordre. Kun i Danmark og kun til brofaste øer. 

 

Modtagelse 
Varemodtagelse sker normalt ved kvittering på fragtbrevet af varemodtageren. Hvis ikke du er hjemme, når fragtmanden ankommer, bedes du i forvejen kontakte din nabo eller andre, som kan modtage varen i dit sted. Hvis fragtmanden skønner, at varen kan afsættes på forsvarlig vis i carport el.lign., vil aflæsning uden kvitteret modtagelse også kunne finde sted – dette skal dog aftales skriftligt forud for levering. I modsat fald vil fragtmanden lægge en seddel i din postkasse, hvor der henvises til hvem du skal kontakte. Bemærk at der vil blive opkrævet ekstra fragt ved forgæves forsøgt levering. 

Hvis du skulle være uheldig at modtage en pakke/colli der er beskadiget, opfordrer vi dig til hurtigst muligt at gøre transportøren opmærksom på problemet. Har emballagen tegn på skade, når du modtager den, kan du/I åbne pakken i overværelse af fragtfører. 

Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig til www.barebilligst.dk på tel. 70 22 81 41. Du, som kunde, vil aldrig komme til at hæfte for varer, der er bortkommet under transport. 

 

Fortrydelsesret   

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.   

  

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del. 

  

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til support@barebilligst.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.  

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

 

Fortrydelse af en del af købet  

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.  

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.  

 

Returnering  

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.  

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  

  

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (Badeværelsesmøbler, Brusenicher, Brusedøre og Skydelåger).   

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: (199,-). 

 

Ingen fortrydelsesret 

Følgende aftaler kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Du har ikke mulighed for at returnere varer der er specialfremstillede (specialvaske, bordplader og skydedøre på mål), efter forarbejdningen er påbegyndt. Du modtager en besked via e-mail inden forarbejdningen påbegyndes.   

 

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

  

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. 

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.) 

  

Tilbagebetaling af købsbeløbet  

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.  

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.  

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

  

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.  

 

Varen sendes til: 

2xandersen ApS - Lager 
Østervangsvej 29  
9000 Aalborg  

  

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.   

 

Reklamationsret  

Købelovens mangels regler gælder for varekøb.  

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.  

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.  

  

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

En eventuel erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris, inklusiv fragt, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler. 

 

Varen sendes til:  

2xandersen ApS - Lager 
Østervangsvej 29  
9000 Aalborg 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet og vedlægge en kopi af den oprindelige ordrebekræftelse.  

 

Du kan kontakte os på telefon: 70 22 81 41, eller skrive en e-mail på: support@barebilligst.dk HUSK at oplyse ordrenummer. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.   

  

Persondatapolitik   

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  

 

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.   

 

Personoplysningerne registreres hos 2xandersen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   

  

Den dataansvarlige på barebilligst.dk er : Indehaver, Torben Søndergaard Andersen 

  

Som registreret hos 2xandersen ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: support@barebilligst.dk.   

   

Klageadgang  

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte support@barebilligst.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:  

 

Center for Klageløsning  

Nævnenes Hus  

Toldboden 2  

8800 Viborg  

www.forbrug.dk 

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

  

Hvis du er i tvivl om Forretningsbetingelserne eller andet hos www.barebilligst.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon  
70 22 81 41 eller på support@barebilligst.dk

 

Hos www.barebilligst.dk benytter vi cookies. Du kan læse om vores cookie politik on-line. 

Logstatistik bruges på www.barebilligst.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Vi bruger logstatistik til at optimere butikken, gøre den mere brugervenlig og målrette vores markedsføring. 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10.10.2017  

 

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

 

Til: 

2xandersen ApS - Lager 
Østervangsvej 29  
9000 Aalborg 

E-mail: support@barebilligst.dk 

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: 

__________________________________________________________________________________ 

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________ 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________ 

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________ 

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      

 

Dato: _________________ 

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir) 

 

 

 

 

  

  

  

 

  • ALLE PRODUKTERNEer Made in Denmark
  • STORT UDVALGOver 2000 produkter
  • HURTIG LEVERINGVi sender varer hver dag
  • SIKKER BETALINGGodkendt betalingsystem
  • STOR ERFARINGStiftet i 2004
Vi modtager disse kreditkort.
Hjemmesiden bruger cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du brug af cookies. Læs mere her OK Nægt cookies Luk